Astrodrom

psihološka astrologija

Najava ciklusa jesenskih predavanja 2016.

| nema komentara

ČETVRTAK 06.10.2016.

CVRČAK I MRAV

Ili astrološkim rječnikom Strijelac i Djevica. Čini se kako ne postoje dva znaka koja se razlikuju više od ovog neobičnog dueta. Strijelac je nalik na cvrčka koji veselo gudi i s optimizmom gleda u budućnost dok je Djevica posvećena konkretnim zadacima organizirajući svoj život do tančina. Na predavanju govorit ćemo o osobinama ova dva znaka, onima koje ih razlikuju, ali i o njihovim sličnostima.

ČETVRTAK 03.11.2016.

KRIZA SREDNJIH GODINA

Često spominjana kriza srednjih godina tema je koja zaokuplja, posebno one koji su usred takve krize. Kako astrologija objašnjava krizu srednjih godina? Kako se s njom nositi i kako je najbezbolnije prevladati? Više o tome na ovom predavanju, kao i o ciklusima Urana i Neptuna koji je obilježavaju.

ČETVRTAK 01.12.2016.

ZODIJAK ZA STOLOM

Kako god okrenemo hrana i uživanje u njoj sastavni su dio života. Naš odnos prema hrani ponekad je ambivalentan – ona nam pruža zadovoljstvo, ponekad i utjehu no osjećamo se i krivima pretjerujemo li za stolom. Posebno ako se to vidi na našoj figuri. U ovo predblagdansko doba dotaknut ćemo se odnosom znakova zodijaka prema hrani i njihovog ponašanja za stolom.

Predavanja se odražavaju u Rijeci, na adresi Kružna 8/2 (iznad Palacha). Ulaz 2o kuna. Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Odgovori

Required fields are marked *.