Astrodrom

psihološka astrologija

Konzultacije

Što je natalna karta?

Natalna karta ili natalni horoskop predstavlja pozicije na nebu u trenutku vašeg rođenja. Ona je vaša svojevrsna osobna iskaznica koja, ipak, govori o vama puno više nego bilo koji identifikacijska isprava. Za onog tko je zna pročitati, ona je slojeviti prikaz vaše osobnosti, detaljna mapa vaše psihe. Ne, astrolog vam pri analizi vaše natalne karte neće reći nešto spektakularno o vama, nešto što već sami niste znali. Njegov je cilj osvijetliti sve zakutke vašeg horoskopa i pomoći vam da što bolje upotrijebite svoje potencijale te da otklonite vaše´kratke spojeve´.

Što je astrološka prognoza?

Astrološka prognoza je nešto vrlo slično prognozi vremena. Dakle, analizira buduće astrološke trendove u odnosu na pozicije vašeg natalnog horoskopa. Astrolog je tu da vas upozori na krizne momente u budućnosti te da vam skrene pažnju na mogućnosti koje vam se otvaraju. Astrološku prognozu treba shvatiti baš tako – kao prognozu koja vam je prvenstveno dobar orijentir dok ćete vi sami odabrati hoćete li je ili nećete poslušati. Pa ako je prognoza kiša, a vi ste bili lijeni uzeti sa sobom kišobran, sami ćete za to odgovorni. Zanima li vas nešto više od općenitih prognoza za sunčeve znakove te cjelovita i slojevita analiza astroloških trendova u budućnosti bazirana na vašim individualnim podacima i astrološkim pozicijama, možete naručiti astrološku prognozu za sljedeće razdoblje.

Što je sinastrija?

Sinastrija je grana astrologije koja se bavi analizom usporednih natalnih horoskopa. Svaki horoskop odnosno svatko od nas dovoljno je složen sam za sebe pa kako onda da i naše osobne i druge veze ne budu ništa manje složene? Analiza odnosa dva ili čak više horoskopa ukazat će na kreativne elemente u nekom odnosu, ali upozoriti i na problematične kontakte između dva horoskopa. To može biti itekako korisno. Jedna od mojih klijentica često mi spomene sinastriju koju sam napravila za nju i njezinog sina: „Uvijek kada dođemo u neki sukob, sjetim se tvojih riječi da ne zaboravim tko je u ovom odnosu roditelj, a tko dijete.“ Analizom i tumačenjem međusobnih aspekata postat će vam jasniji obrasci po kojima funkcionira neki vaš odnos, a osvještavanje je prvi korak da nešto u odnosu promijenite ili poboljšate.

Usmene konzultacije – novo

Usmene astrološke konzultacije u trajanju do sat vremena uključuju izradu i analizu vaše natalne karte kao izračunavanje i prognozu za sljedeće razdoblje. Moguće konzultacije putem Skypea ili Zoom-a. Termini po dogovoru. Cijena 40 eura.

Pismena analiza

Osobni horoskop plus prognoza

Za one koji više vole čitati, tu je pismena analiza horoskopa. Pismena analiza sastoji se od analize natalne karte i prognoze za buduće razdoblje izrađenima prema vašim osobnim podacima. Napominjem da nije riječ o generiranoj astrološkoj analizi (gotovo predlošku iz kojeg se onda izvlače pojedini elementi koji odgovaraju nečijem horoskopu) nego o autorskom radu odnosno autorskom horoskopu pripremljenom za svakog ponaosob. Cijena 150 eura.

Dječji horoskop

Analiza horoskopa djeteta razlikuje se od analize horoskopa odrasle osobe. U prvom planu je pozicija Mjeseca, signifikatora prve tri godine života koji će puno više reći o ponašanju i karakteru djeteta. Također, važni su i natalni horoskopi roditelja radi usporedbe između djetetovog i roditeljskih horoskopa no isto tako dat će nam informaciju hoće li se djetetov horoskop uklopiti u familijarnu dinamiku ili u njemu ima elemenata koji će unijeti dašak svježine i poremetiti već ustajalu obiteljsku atmosferu. Cijena 75 eura.

Usporedni horoskop

Zanima li vas koja je astrološka perspektiva vaše ljubavne veze, budućnost vašeg poslovnog odnosa, analiza odnosa s članovima obitelji, sve to možete pročitati u analizi usporednog horoskopa. Jake i slabe točke vašeg odnosa kao i mogućnost da izbjegnete ono što vam se ne sviđa i unaprijedite komparativne prednosti vašeg odnosa. Cijena 75 eura.

1 Comments

  1. Pozdrav zanima me pismena analiza natalne karte sa prognozom. Kako mogu izvrsiti uplatu i za koliko moze biti gotovo? Hvala unapred

    Branka

Odgovori

Required fields are marked *.