Astrodrom

psihološka astrologija

Najava ciklusa proljetnih predavanja 2016.

| nema komentara

astrology-book-003

ČETVRTAK 14.01.2016.

URAN – REVOLUCIONAR, BUNTOVNIK, PROSVJETITELJ

Prvi moderni planet, Uran, otkriven lećom tek konstruiranog teleskopa najavio je novo doba, doba revolucije i prevrata, doba novog čovjeka, ali i tehnologije koja će mu promijeniti život. Uran je planet izazova i iznenađenja, princip koji osvjetljava naš put u budućnost i pogađa nas apsolutnom istinom baš poput groma iz vedra neba.

 
ČETVRTAK 04.02.2016.

PETO POLJE – KREATIVNOST, IGRA I ZNAK LAVA

Peto polje područje je svih onih aktivnosti kojima se bavimo radi vlastitog zadovoljstva. Ono je polje kreativnosti, igre, omiljenog hobija, ali i ljubavnih avantura i djece. Zajedničko svim tim stvarima je nepredvidljivost – bez obzira na naše planove, sve se odvija svojim vlastitim tijekom. Peto polje odraz je našeg identiteta što je i ključna tema koja okupira peti znak zodijaka, znak Lava.

 
ČETVRTAK 03.03.2016.

DANAS JE DAN KAD ISPOČETKA ZAPOČET ĆU SVE

Krenuti ispočetka nije jednostavno. A znakovi koji nas tome uče, znakovi su kardinalne kvalitete – Ovan, Rak, Vaga i Jarac. Kako pripadnici ovih znakova započinju nove korake, koje su njihove metode i što od njih možete naučiti, sve to možete čuti na ovom predavanju.

 
ČETVRTAK 07.04.2016.

ASTROLOGIJA I ALKEMIJA

Astrologija i alkemija imaju puno toga zajedničkoga. I jedna i druga starije su sestre astronomije i kemije, gurnute na marginu. Obje govore jezikom simbola koji nije uvijek lako razumjeti. Alkemija govori o unutarnjem svijetu pojedinca, o procesima koji se u njemu odvijaju i kako od sirovog materijala duše može nastati čisto zlato. O takvim procesima govori i astrologija, naravno, pomoću astroloških simbola.

 
ČETVRTAK 05.05.2016.

MJESEC, TIJELO I TJELESNOST

Mjesec je planet koji vezujemo uz emocije, instinkte i spontane reakcije. Međutim, upravo ta njegova povezanost s iskonskim aspektima naše osobnosti, govori o njegovoj povezanosti s tijelom, njegovim potrebama i funkcijama. Na ovom predavanju govorit ćemo o Mjesecu baš iz te konkretne, zemaljske perspektive.

 
ČETVRTAK 02.06.2016.

OSOBNI UKUS I KOLEKTIVNE VRIJEDNOSTI

Venera, kao osobni planet, simbolizira, između ostaloga, o samopouzdanju kao i sustav osobnih vrijednosti. Pokazuje što nas privlači, ali i što nam je odbojno. Na kolektivnoj razini istu funkciju ima Neptun – on je pokazatelj kolektivnih vrijednosti, onoga što je u trendu kao i onoga što je simbol vrijednosti cijelih generacija ljudi.

 

Predavanja se odražavaju u Rijeci, na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha). Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Odgovori

Required fields are marked *.