Astrodrom

psihološka astrologija

Najava predavanja jesen 2015.

| nema komentara

ČETVRTAK 17.09.2015.

KIRON, RANJENI ISCJELITELJ

Ovaj planetoid otkriven ne tako davne 1977. godine označava ranjivi i nesavršeni dio svakog od nas. Svi smo barem jednom u životu bili povrijeđeni i obilježeni radi svoje različitosti. Svi smo radi povrijeđenosti bili željni osvetiti se cijelom svijetu. Sve su to teme koje su srodne Kironu, a najviše su to teme ozdravljenja i iscjeljivanja koje predstavljaju završnu točku u kironskom procesu.

ČETVRTAK 01.10.2015.

O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA

Kada su u pitanju osobne veze, kriteriji za odabir partnera svakog od nas je drugačiji. Netko traži lijepo lice, netko pun novčanik, a netko treći osobu s kojom će moći razgovarati. Kao što poslovica kaže, o ukusima se ne raspravlja pa tako svatko od nas ima drugačije potrebe na planu partnerskih odnosa. O njima ćemo govoriti na ovoj predavanju kao i sedmom polju koje ih simbolizira.

ČETVRTAK 05.11.2015.

LIZ GREENE I PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

Dalek je put prešla Liz Greene iz hladne sobice u kojoj je pisala stranice jednog od najvećih astroloških bestselera – knjigu o Saturnu iz jedne posve nove perspektive. Ova cijenjena britanska astrologija i psihoterapeutkinja autorica je mnogih astroloških knjiga, jedna od utemeljiteljica studija psihološke astrologije te je umnogome doprinijela razvoju astrologije kakvom je danas poznajemo.

ČETVRTAK 03.12.2015.

OGLEDALO, OGLEDALCE MOJE

Podznak ili ascendent je točka u kojoj započinje natalna karta. Osim što govori o načinu na koji se predstavljamo svijetu i započinjemo nove stvari u životu, opisuje i vizualni dojam koji ostavljamo na druge. Naše tjelesne karakteristike, naš način odijevanja i nastup – o svemu tome govori naš podznak. A i vi to možete saznati na ovom predavanju.

Predavanja se odražavaju u Rijeci, na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha), u prostorijama udruge Auris. Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Ulaz 20 kuna.

Odgovori

Required fields are marked *.