Astrodrom

psihološka astrologija

Najava predavanja proljeće 2015.

| nema komentara

ČETVRTAK 15.01.2015.

ROĐENJE MITA

Već za vrijeme svog životnog vijeka američka glumica Marilyn Monroe postala je prepoznatljivi simbol. Tijekom godina mit o njoj je dobivao sve veće dimenzije tako da nam se danas čini kako se radi o nestvarnoj osobi, a ne o ženi od krvi i mesa. Što u njezinom horoskopu govori o tome kao i o drugim aspektima njezine osobnosti i života možete čuti na ovom predavanju.

ČETVRTAK 05.02.2015.

ASTROLOGIJA I MITOLOGIJA (ČETVRTI DIO)

Astrologija i mitologija oduvijek su se međusobno nadopunjavale. Zodijak je nastao na mitu, mitovi su se koristili astrološkim fragmentima. Jeste li znali da svaki znak zodijaka ima svoj mit? Zanima li vas mitološko putovanje kroz astrologiju, ovo je predavanje za vas. Danas možete poslušati četvrti dio – mitove znakova od Jarca do Riba.

ČETVRTAK 05.03.2015.

AFTER EGO

Kada se danas spomene ego čini se da je riječ o nečemu negativnom i nepoželjnom. No što je zapravo ego? Je li nam on potreban ili ga se doista potrebno odreći? Što je u psihološkom smislu ego i kako ga možemo astrološki definirati i obrazložiti? Sve su to pitanja na koje ćemo odgovore potražiti na ovom predavanju.

ČETVRTAK 09.04.2015.

NA DIJETI

Proljeće je doba godine kada naprasno počinjemo razmišljati o svom izgledu i svom tijelu i naravno, o dijeti. Kažu da je dijeta način života i ishrane, a ne samo privremena metoda kojom se želimo dovesti u red. Planetarni simbol koji govori o našim prehrambenim navikama je Mjesec i na ovom predavanju analizirati ćemo ga u ovom ‘dijetalnom’ kontekstu.

ČETVRTAK 07.05.2015.

U VLASTITOJ KOŽI

Mundana astrologija se bavi horoskopima gradova, država, institucija. Te mundane karte mogu nam pokazati kako funkcioniraju različiti kolektivni aspekti – narod, administracija, vlada… Horoskop moderne Hrvatske zanimljiv je po mnogočemu, u ovom predavanju govorit ćemo o poziciji Venere u hrvatskom horoskopu, njezinom značenju, kako doživljavamo vlastite vrijednosti i resurse i kako ih koristimo.

ČETVRTAK 11.06.2015.

SASVIM ELEMENTARNO: ZRAK

Ono što razlikuje čovjeka od životinje je sposobnost da govori i artikulira svoje misli te da pomoću riječi komunicira. Element koji povezujemo s psihološkom funkcijom mišljenja je zrak, apstraktan i objektivan element, element pomoću kojeg povezujemo i zaključujemo. U ovom predavanju bit će riječi o zračnom elementu kao i o znakovima koji mu pripadaju Blizancima, Vagi i Vodenjaku.

Predavanja se odražavaju u Rijeci, na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha), u prostorijama udruge Auris. Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Ulaz 20 kuna.

Odgovori

Required fields are marked *.