Astrodrom

psihološka astrologija

Najava predavanja jesen 2012.

| nema komentara

ČETVRTAK 13.09.2012.

SATURN U ŠKORPIONU

Saturn je vladar granica i ograničenja, strahova i zabrana, tradicionalno gospodar života i smrti, strog i zahtjevan. Početkom listopada ulazi u znak Škorpiona. Što nam donosi ova pozicija u sljedećem razdoblju i koje su osobine Saturna u znaku Škorpiona možete čuti na ovom predavanju.

ČETVRTAK 04.10.2012.

KRALJEVI DRAME – LAV I ŠKORPION

Lav i Škorpion znakovi su snažnog karaktera i još jačih emocija. Pripadnici ovih znakova nisu osobe koje odabiru srednji put nego su ekstremni u svakom pogledu. U mnogim situacijama reagiraju dramatično pa ih doista možemo nazvati kraljevima drame. Na predavanju bit će riječi o sličnostima ova dva dva znaka, ali i karakteristikama koje ih razliku.

ČETVRTAK 08.11.2012.

LIJEVI I DESNI – POLITIČKE OPCIJE U ASTROLOGIJI

Kada bismo u osnovi dijelili političke opcije, govorili bismo o lijevoj i desnoj političkoj opciji. U astrološkoj simbolici lijeva politička opcija predstavljena je Neptunom, a desna Uranom. Zašto je tako i što u sebi krije astrološka simbolika Neptuna i Urana možete saznati na ovom predavanju.

ČETVRTAK 06.12.2012.

STABLO ŽIVOTA – IC/MC U HOROSKOPU

Os četvrte i desete kuće važan je dio svakog osobnog horoskopa. Ova os drži nas uspravnima, određuje naš pravac razvoja u životu, govori o tome tko smo i što sve možemo postati. Četvrto polje predstavlja iskonski dio naše prirode, deseto polje sve ono što gradimo tijekom godina života, ono što smo postali trudom i samodisciplinom.

Predavanja se odražavaju u Rijeci, na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha). Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Ulaz 20 kuna.

 

 

Odgovori

Required fields are marked *.