Astrodrom

psihološka astrologija

Najava predavanja proljeće 2012.

| nema komentara

Srijeda 11.01.2012.

Mrkva i batina – Jupiter i Saturn u horoskopu

I Jupiter i Saturn nazivamo velikim životnim učiteljima. Samo su njihove metode poučavanja drugačije. Dok će nas Jupiter kada savladamo lekciju nagraditi nečim što volimo, Saturn će nam dati još zahtjevniji zadatak. Ipak i jedan i drugi princip neophodni su nam kako bismo se razvijali u životu.

Srijeda 01.02.2012.

Srce moje i srce tvoje u ljubavi stoje

Ljubav je vječna tema. Tako ćemo u mjesecu zaljubljenih i mi o njoj govoriti. I to iz malo drugačije perspektive. Dotaknut ćemo se senzualne ljubavi na razini znaka Bika, strastvene na razini znaka Lava, erotične na razini znaka Škorpiona te humane na razini znaka Vodenjaka.

Srijeda 07.03.2012.

Dane Rudyhar i njegov doprinos astrologiji

Dane Rudyhar u astrologiji poznat je kao osoba koja je spojila astrologiju i psihologiju Carla Gustava Junga, osoba koja je njegova humanistički pristup astrologiji naglašavajući kako je ona prvenstveno alat za spoznavanje samog sebe, a ne isključivo sredstvo za prognoziranje budućnosti. Također, bavio se glazbom i slikanjem te bio pisac. O ovom osebujnom astrologu, umjetniku i filozofu govorit ćemo na ovom predavanju.

Srijeda 04.04.2012.

Drugo polje horoskopa

U današnje doba veliki dio našeg vremena i energije usmjeravamo kako bismo si osigurali egzistenciju i bili uspješni na materijalnom planu. O načinu na koji priskrbljujemo sredstva za život i još važnije talenti koje možemo ponuditi na tržištu rada prikazani su pozicijom našeg drugog polja horoskopa. Saznajte koji se svi potencijali u vama skrivaju.

Srijeda 02.05.2012.

Prve tri su najvažnije

Psihološka istraživanja ustvrdila su kako su za razvoj djeteta najvažnije prve tri godine života kojih se možda većina nas ne sjeća. No to je razdoblje kada smo upijali poput spužve sve što se oko nas događalo što i dan danas utječe na naše reakcije i nesvjesne stavove. Astrološki signifikator prve tri godine života je Mjesec. Na predavanju ćemo govoriti o njegovom značaju u ranom razvoju.

Srijeda 06.06.2012.

Sasvim elementarno: Vatra

Vatra je element koji nam daje svjetlost i toplinu, kako u životu, tako i u horoskopu. Ona je element vizije, budućnosti i kreativnosti. Koje su osobine vatrenog elementa, kako se izražava i kako reflektira u vatrenim znakovima Ovna, Lava i Strijelca možete čuti na ovom predavanju.

 

Predavanja se odražavaju u Rijeci, na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha). Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Ulaz 20 kuna.

 

 

Odgovori

Required fields are marked *.