Astrodrom

psihološka astrologija

Najava predavanja jesen 2011.

| nema komentara

07.09.2011. Neptun u Ribama

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki događaj. Nakon četrnaest godina, Neptun mijenja svoju poziciju – iz znaka Vodenjaka seli u znak kojim vlada – znak Riba. Neptun je planet ideala i iluzija, pokazatelj globalnih trendova i kolektivnih vrijednosti. Kako će se izražavati u znaku Riba i što se događalo u njegovom prethodnom boravku u ovom znaku možete čuti na ovom predavanju.

 

05.10.2011. Sjena u horoskopu

U analizi horoskopa uvijek naglašavamo ono što je pozitivno, naše potencijale za osobni razvoj. No što je s onim dijelom horoskopa/osobnosti za kojeg mislimo da nam baš ne služi na čast? Taj dio naše ličnosti simboliziran je Saturnom i Plutonom u horoskopu. Oni su dio naše osobnosti koje je Carl Gustav Jung nazivao sjenom.

 

02.11.2011. Život na kušnji

Ovog ljeta talentirana glazbenica Amy Winehouse preminula je s nepunih 28. godina života. Tako se pridružila takozvanom ‘Klubu 27’ kojeg sačinjavaju glazbenici poput Jima Morrisona, Janis Joplin i mnogih drugih koji su napustili ovaj svijet u tim godinama. Što se to tako dramatično zbiva u tom periodu života? Astrološki, to je razdoblje sazrijevanja, razdoblje lunarnog povratka i pripreme za kušnje Saturnovog povratka.

 

07.12.2011. Zodijak kao prirodni ciklus i ciklus osobnog razvoja

Znaci zodijaka nisu samo slučajno odabrane figure, njihov redoslijed i pozicija ima itekako smisla i to u pogledu onoga što svaki znak predstavlja u ciklusu osobnog razvoja, ali i njegove simbolike sukladno razdoblju godine kojim vlada. Prošetajmo zodijakom zajedno.                                  

 

Predavanja se odražavaju u Rijeci, na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha). Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Ulaz 20 kuna.

 

Odgovori

Required fields are marked *.