Astrodrom

psihološka astrologija

Najave proljetnog ciklusa javnih predavanja

| nema komentara

Srijeda 12.01.2011.

Uran u Ovnu

Nakon 84 godine Uran ponovo ulazi u znak Ovna. Prošli njegov boravak u ovom znaku povezujemo s rođenjem ekstremnih pokreta poput nacizma i fašizma. Što će nam donijeti, kako se osjeća u ovom znaku i hoće li se izražavati slično kao i u prošlom boravku u Ovnu? Sve to pokušat ćemo istražiti na ovom predavanju.

Srijeda 02.02.2011.

Svuda pođi, kući dođi

Kada bismo ljude dijelili u dvije kategorije po kriteriju odnosa prema putovanjima, imali bismo one koji bi stalno negdje putovali i one koji se drže poznatog terena vlastitog doma i vlastite zemlje. Može nam se činiti kako se oni međusobno ne mogu baš razumijeti. No, nije nužno sve kako se čini na prvi pogled. Jupiter, izražen u horoskopima strastvenih turista i avanturista u svojoj najboljoj poziciji je u znaku Raka, vezanog pupčanom vrpcom za svoju rodnu grudu. O Jupiteru, devetom i četvrtom polju, znaku Strijelca i Raka, možete slušati na ovom predavanju.

Srijeda 02.03.2011.

Kreativnost, kako to gordo zvuči

U današnje suvremeno doba puno se govori o kreativnosti. Što je to uopće kreativnost? I gdje je možemo vidjeti u horoskopu? Danas ćemo govoriti o petom polju horoskopa i Suncu, njegovom prirodnom vladaru.

Srijeda 06.04.2011.

Planetarni simboli

Jedan od načina da se definira astrologija je da se kaže kako je ona jezik simbola. Svaki znak, planet, aspekt ima svoju simboličku oznaku koju nazivamo glif. Glifovi su samo pusti znakovi na papiru, svaki njihov dio i, naravno, cjelina ima svoje značenje. Zanima li vas što se krije iza astroloških simbola, ovo je predavanje za vas.

Srijeda 04.05.2011.

Sedam godina

Još iz biblijskih vremena spominje se broj sedam: sedam gladnih krava, sedam debelih krava. Često govorimo o kriznoj sedmoj godini braka. Sedam je broj koji možemo povezati s Uranom koji sedam godina provede u svakom znaku Zodijaka, ali sedam je i broj Saturnovih ciklusa – svakih sedam godina on je u napetim aspektima sa svojom natalnom pozicijom donoseći razdoblja krize, ali i mogućnosti za novi razvoj.

Srijeda 01.06.2011.

Podznak ili ascendent – uvijek novi početak

Pored natalnog znaka, podznak ili ascendent je najspominjanija tema iz oblasti astrologije, posebno u krugovima ljubitelja astrologije. Podznak je početak osobnog horoskopa i kao takav predstavlja svaki novi početak u našem životu. I ne samo to, on je granica između nas i vanjskog svijeta i još mnogo toga drugoga o čemu će biti riječ na ovom predavanju.

Predavanja se odražavaju u Rijeci, na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha). Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Ulaz 20 kuna.

Odgovori

Required fields are marked *.