Astrodrom

psihološka astrologija

Najava jesenskih astroloških radionica

| nema komentara

Četvrtak 16.09.2010. Začahurene ljepotice – retrogradni planeti u horoskopu

Retrogradni planeti nisu baš na nekom dobrom glasu kada se tumači astrološka karta. Tradicionalna astrologija smatrala ih je uglavnom lošim znakom, a ni moderna tumačenja nisu previše daleko odmakla u njihovom konstruktivnom tumačenju. Na radionici nećemo govoriti samo o natalnim retrogradnim planetima nego ćemo se posebno usmjeriti na progresije retrogradnih planeta odnosno onim osjetljivim i važnim razdobljima kada retrogradni planeti kreću direktno, a direktni retrogradno. Naravno, ponesite svoje vlastite horoskope i izračunajte progresije.

Četvrtak 21.10.2010. Uputstva za upotrebu: put od destrukcije do kreativnosti – upotreba tranzita u kreativnom smislu

Pri pogledu na prognostičku kartu koja nam donosi stresne tranzite ili progresije često nam se čini da nam ne preostaje ništa drugo no uhvatiti se za glavu. No je li situacija doista tako bezizlazna? Kako naučiti nositi se s napetim i teškim razdobljima i još više, možemo li ih kreativno upotrijebiti?

Četvrtak 18.11.2010. Odavde do vječnosti – Johnny Cash i Roy Orbison

Ova dva osebujna pjevača nisu plijenila pažnju samo svojim performansima nego i privatnim životom dostojnim nekog filmskog scenarija. Kako izgledaju njihove natalne karte i kako su prijelomni trenuci u njihovom životu prikazani astrološkim signifikatorima možete provjeriti na ovoj radionici.

Četvrtak 16.12. 2010. Progresirani Mjesec – barometar emotivnog razvitka

Sekundarne progresije su jedno od najčešćih metoda astrološke prognostike. One su neka vrsta našeg ‘unutarnjeg sata’. Među njima, posebno mjesto zauzima progresirani Mjesec koji radi svog brzog kretanja svake dvije i pol godine mijenja znak, da ne govorimo o brojim aspektima koje stvara što s natalnim što s progresiranim planetima. Tako ćemo i pratiti njegove progresije kroz znakove na horoskopima polaznika radionice, progresija koje govore o osobnom emotivnom razvitku.

Astrološke radionice namijenjene su onima koji već posjeduju određeni stupanj znanja iz astrologije te bi htjeli produbiti svoje razumijevanje radom s praktičnim primjerima, ali i analizom svoje vlastite natalne karte. Radionice se održavaju jedanput mjesečno u trajanju od tri školska sata na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha). Svoj dolazak OBAVEZNO najavite mailom.

Cijena pojedinačne radionice je 120 kn.

Odgovori

Required fields are marked *.