Astrodrom

psihološka astrologija

Proljetni ciklus astroloških radionica

| nema komentara

Četvrtak 18.02.2010.

ODABIR PROFESIJE

Ovo je jedno od pitanja koje postavlja svatko tko je sam zavirio ili mu je netko drugi analizirao osobni horoskop. Koje su komparativne prednosti u vašoj natalnoj karti, s kojim profesionalnim potencijalima raspolažete? Koji je vaš životni poziv i kakva će biti vaša karijera?

Četvrtak 18.03.2010.

ELIZABETH TAYLOR – MAČKA S DEVET ŽIVOTA

Život ove glumice i sam izgleda poput nekog uzbudljivog holivudskog scenarija. Večeras ćemo vidjeti i kako izgleda njezin horoskop te ga usporediti s horoskopima njezinih sedam muževa.

Četvrtak 15.04.2010.

SINASTRIJA OSOBNIH ODNOSA

Kao neki logičan nastavak prethodne radionice, nastavljamo sa sinastrijom. Na vašim vlastitim primjerima analizirat ćemo jake i slabe točke vaših osobnih odnosa te ih pokušati detaljnije astrološki objasniti kao i pronaći načina za anuliranje ´kratkih spojeva´ u njima. Ponesite vlastite primjere!

Četvrtak 20.05.2010.

RAZDOBLJA DJETINJSTVA

Svako životno doba ima i svoje astrološke signifikatore. Ovaj četvrtak proučit ćemo faze razvoja djeteta (uključujući i prenatalnu fazu) sve do adolescencije kroz astrološke signifikatore.

Astrološke radionice namijenjene su onima koji već posjeduju određeni stupanj znanja iz astrologije te bi htjeli produbiti svoje razumijevanje radom s praktičnim primjerima, ali i analizom svoje vlastite natalne karte. Radionice se održavaju jedanput mjesečno u trajanju od tri školska sata na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha). Svoj dolazak OBAVEZNO najavite mailom.

Cijena pojedinačne radionice je 120 kn.

Odgovori

Required fields are marked *.