Astrodrom

psihološka astrologija

Razjareni Bik

| nema komentara

Ako imalo poznajete astrologiju, znate kako je Bik znak koji pripada elementu zemlje i fiksnoj kvaliteti. Drugi je po redu u Zodijaku. Nakon prvog i neponovljivog znaka Ovna koji je udahnuo iskru života, na red dolazi Bik koji s tom iskrom života treba nešto konkretno i napraviti. Istini za volju, doista i napravi nešto konkretno. Snagom svoje volje, svojom strpljivošću, ustrajnošću, a nadasve praktičnošću i konkretnošću niti jedan cilj za njih ne ostaje neostvaren. Samo je pitanje vremena, no nekako se čini kako Bikovi imaju dojam da ga imaju napretek. Ali ne oslanjaju se oni na vrijeme. Nego na rad. Svaki Bik kojeg poznajem osoba je koja svoje obaveze uredno obavlja, kako bi ih što prije riješio i mogao se posvetiti onome što ga stvarno zanima.

Bez obzira što možete pomisliti kako su ovo sirovi materijalisti uopće nije tako. Uglavnom, u pitanju su osobe razvijenih estetskih kriterija ili ako ništa drugo s onim urođenim osjećajem za lijepo. Često su kreativno nadareni i mnogi od njih lijepo pjevaju, crtaju, oblikuju. Ma čudo jedno, kažem vam.

Uglavnom su jednako talentirani za zarađivanje. Njihovo je geslo i u tom pogledu – polako, ali sigurno. Tako su mnogi od njih sagradili svoja poslovna carstva. Uporni su i ne odustaju lako. Oboružani su kako bi pobijedili svaku prepreku. Svoj cilj ne ispuštaju iz vida. Ako ste vi možda na tom putu do cilja ili predstavljate prepreku, čuvajte se. Koliko god se trudili, teško da ćete pobijediti. Jedino ako niste titani poput njih. A i onda vas čeka teška bitka. Tada ćete zapravo vidjeti što to znači razjareni bik. Onaj koji će sravniti sa zemljom sve pred sobom Uključujući i vas. Bikovi nisu igrači na prvu loptu i nećete ih lako isprovocirati. No, ako vam to ipak na kraju uspije, vidjet ćete kako to izgleda kada se zemlja trese. Sve ono što je strpljivo podnosio i sve što je tamo negdje zapisivao u crnu knjižicu, eksplodirat će u trenu poput nuklearne bombe. Tko preživi, pričat će.

Također, Bikovi su prilično uvjereni kako je način na koji gledaju na svijet jedini ispravan. I neće ostati samo na tome da samo oni to znaju. Nego će si uzeti u misiju da u to uvjere i druge. Činjenica je kako ih njihova pozicija u Zodijaku određuje. Drugi su znak u Zodijaku, usmjeren na sebe, oboružan sa svojih pet čula koja su im najpouzdaniji kompas u životu. Često ne pokušavaju doista otvoriti vrata i prozore svoje ladanjske kuće za vanjski svijet. U njihovom svijetu naravno da su uvijek u pravu. No nemogućnost ili nedostatak volje za dijalogom dovest će ih do osamljenosti i izolirati. Iako neće shvatiti zašto im se to dogodilo. Jer kako, oni su ispravni. Vještini komunikacije zato bi trebali učiti od sljedećeg znaka – Blizanaca. Ukoliko su spremni ići naprijed i razvijati se.

Odgovori

Required fields are marked *.