Astrodrom

psihološka astrologija

Najava predavanja jesen 2014.

| nema komentara

ČETVRTAK 11.09.2014.

MARS U HOROSKOPU ILI KAKO PREŽIVJETI U DŽUNGLI SVAKODNEVICE

U današnje doba kada je pojam agresivnosti povezan s nečim negativnim, stigmatiziran ili doveden do krajnosti u akcijskim filmovima nije jednostavno izražavati svoje agresivne porive iako su oni sastavni dio svakog od nas. Agresivnost, borbu za opstanak i vlastiti fizički i psihički teritorij te napadačko i obrambeno ponašanje u osobnom horoskopu simbolizira Mars i njemu je posvećeno ovo predavanje.

ČETVRTAK 02.10.2014.

SATURN U STRIJELCU

Krajem ove godine Saturn napušta znak Škorpiona i ulazi u znak Strijelca fokusirajući našu pažnju na nove prioritete i to sve do kraja 2017. godine. Na udaru su naši svjetonazori i duhovni aspekt života kao i naš optimizam te još mnoga područja ljudskog djelovanja. Što možete očekivati na osobnoj, a što na kolektivnoj razini možete saznati na ovom predavanju.

ČETVRTAK 06.11.2014.

LICE KOJE ZASLUŽUJEM

Kažu da u mladosti imamo lice koje nam je majka priroda dala, a da godinama ono postaje odraz naše osobnosti. Danas ipak imamo mogućnosti popraviti ono što nam se ne sviđa raznim kozmetičkim i estetskim zahvatima i pokazati se svijetu u svjetlu koje nam odgovara. Naša fizička pojava prikazana je pozicijom prve kuće, a zahvati koji nam pomažu da bolje izgledamo su prikazani našim osmim poljem. O te dvije astrološke pozicije, njihovim poveznicama, ali i različitostima govorit ćemo na ovom predavanju.

ČETVRTAK 04.12.2014.

ASTROLOGIJA I MITOLOGIJA (TREĆI DIO)

Astrologija i mitologija oduvijek su se međusobno nadopunjavale. Zodijak je nastao na mitu, mitovi su se koristili astrološkim fragmentima. Jeste li znali da svaki znak zodijaka ima svoj mit? Zanima li vas mitološko putovanje kroz astrologiju, ovo je predavanje za vas. Danas možete poslušati treći dio – mitove znakova od Vage do Strijelca

Odgovori

Required fields are marked *.