Astrodrom

psihološka astrologija

Najava jesenskih predavanja 2013.

| nema komentara

ČETVRTAK 12.09.2013.
DOZVOLA ZA BRAK
Brak je prilično ozbiljna stvar, zapravo ugovor između dvoje ljudi koji na sebe sklapanjem braka preuzimaju određena prava i obaveze. Upravo zato taj čin zahtjeva određenu zrelost i shvaćanje o kakvoj se zajednici radi. U Austro-Ugarskoj neko vrijeme je čak i postojao zakon koji je zabranjivao da se muškarci žene prije 28. godine života što je astrološki ekvivalent za Saturnov povratak. Danas ćemo govoriti o ciklusima, Saturnu i naravno, braku kao zajednici.
ČETVRTAK 03.10.2013.
MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO
Moderni svijet sve je više povezan i ono što se događa na jednom njegovom kraju neminovno utječe na ono što se događa ili će se dogoditi na drugom njegovom kraju. Svijet postaje globalno selo. No uvijek je puno lakše govoriti o onome što je potrebno promijeniti i poduzeti na globalnom planu, a ne primjećujemo što se događa u našoj neposrednoj okolini. O tome ćemo govoriti na ovom predavanju, kao i o odnosu Raka, predanog patriota i Vodenjaka, onoga koji će mijenjati svijet.
ČETVRTAK 07.11.2013.
ŽIVOTNI POZIV
Nije lako odabrati čime bismo se u životu mogli baviti. Na naš odabir, posebice u mladosti, djeluje puno čimbenika, a ni u zrelom dobu nismo uvijek sigurno jesmo li dobro odabrali. Životni poziv nije nužno ono što radimo kako bismo zaradili za život. Astrologija nam može pomoći pronaći razliku između te dvije kategorije i usmjeriti nas ka životnom pozivu, ne samo kao izvoru prihoda nego kao i izvoru kreativnosti i zadovoljstva.
ČETVRTAK 05.12.2013.
MITOLOGIJA I ASTROLOGIJA (prvi dio)
Astrologija i mitologija oduvijek su se međusobno nadopunjavale. Zodijak je nastao na mitu, mitovi su se koristili astrološkim fragmentima. Jeste li znali da svaki znak Zodijaka ima svoj mit? Zanima li vas mitološko putovanje kroz astrologiju, ovo je predavanje za vas. Danas možete poslušati prvi dio – mitove znakova od Ovna do Djevice.

Odgovori

Required fields are marked *.