Astrodrom

psihološka astrologija

Najave jesenskog ciklusa javnih predavanja

| nema komentara

Srijeda 08.09.2010.

Astrološki aforizmi Mile Dupora

Jedna od nezaobilaznih ličnosti kada govorimo o domaćoj astrologiji je Mile Dupor. Ovaj osebujni astrolog pisac je prvih astroloških knjiga na našim prostorima. Njegovi astrološki aforizmi djeluju zbunjujuće, ponekad i zastrašujuće na one koji se s njima susreću prvi put no mogu biti pravi izvor inspiracije kada uđete u čarobni svijet astrologije. Na predavanju pokušat ćemo otkriti dublje značenje onoga što nam je Dupor htio poručiti.

Srijeda 06.10.2010.

Romantična ljubav


Iako se čini kako je romantična ljubav nešto što postoji otkad je svijeta i vijeka ono što danas podrazumijevamo pod tim pojmom nastalo je u srednjem vijeku. Danas je romantična ljubav nešto što nas zasipa sa svih strana – romantična ljubav je danas za mnoge od nas jedina prava ljubav. O romantici, ali i o Veneri i Neptunu možete slušati na ovom predavanju.

Srijeda 03.11.2010.

Sasvim elementarno: Voda


Često nam se čini kako o elementima, prapočelima astrologije baš sve znamo. Ipak, uvijek postoji nešto što se još da otkriti i naučiti. Danas govorimo o elementu vode, elementu Raka, Škorpiona i Riba, elementu u kojem započinje život, elementu kojim završava Zodijak.

Srijeda 01.12.2010.

Poljubi svoje neprijatelje – sedmo i dvanaesto polje u horoskopu


Iako se tumačenja tradicionalne astrologije ponekad čine pretjerana čak i fatalističkima, ima stvari koje izvrsno možemo upotrijebiti i u tumačenjima u životu modernog čovjeka. Sedmo polje područje je naših partnerskih odnosa, ali i naših javnih neprijatelja dok dvanaesto polje opisuje one koji nas neće otvoreno napasti odnosno takozvane tajne neprijatelje. Jesmo li doista okruženi neprijateljima sa svih strana ili je u pitanju nešto drugo možete provjeriti na ovom predavanju.

Predavanja se odražavaju na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha). Početak predavanja je u 19 sati. Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja.

Ulaz 20 kuna.

Odgovori

Required fields are marked *.