Astrodrom

psihološka astrologija

Astrološke radionice

| nema komentara

Astrološke radionice namijenjene su onima koji već posjeduju određeni stupanj znanja iz astrologije te bi htjeli produbiti svoje razumijevanje radom s praktičnim primjerima, ali i analizom svoje vlastite natalne karte. Radionice se održavaju jedanput mjesečno u trajanju od tri školska sata na adresi Kružna 8/3 (iznad Palacha).

Cijena pojedinačne radionice je 120 kn.

ČETVRTAK 15.10.2009. u 19.00

“Život iz snova”
Na primjerima horoskopa slavnih osoba problematičnih ponašanja i tragičnih životnih priča pokušat ćemo analizirati koji su to elementi u njihovim horoskopima pridonijeli njihovoj magičnoj privlačnosti i planetarnom uspjehu. Koji je bio razlog što se s uspjehom u jednom trenutku više nisu znale nositi?
Svoj dolazak OBAVEZNO najavite mailom na astrodrom@gmail.com

ČETVRTAK 19.11.2009. u 19 sati

Astrološki razlikovni rječnik 1. dio (Sunce, Mjesec)

Kada govorimo o astrološkim pozicijama odnosno konkretnije o planetarnim pozicijama posebno osobnih planeta skloni smo poistovjetiti poziciju planeta po znaku s aspektom istog tog planeta s vladarom dotičnog znaka – na primjer Mars u znaku Jarca nije isto što i Mars u aspektu s vladarom Jarca, Saturnom. Razlika je u poziciji dotične planete u znaku, aspektu kojeg stvara sa Saturnom (napet ili harmoničan) i naravno poziciji po znaku istog tog Saturna.

Na radionicu ponesite primjere vlastitih horoskopa.

Svoj dolazak OBAVEZNO potvrdite mailom na astrodrom.gmail.com

ČETVRTAK 17.12.2009. u 19 sati

Astrološki razlikovni rječnik 2. dio (Merkur, Venera, Mars)

Odgovori

Required fields are marked *.